Megközelítés

Kiskunfélegyháza kiváló közlekedés-földrajzi adottságokkal rendelkezik. A város jelentős szerepet tölt be a tranzitforgalomban, az 5. számú főút és az M5-ös autópálya révén a nemzetközi forgalomba is bekapcsolódik. A Szeged-Budapest vasúti tengely két nyomvonallal biztosítja a zavartalan vasúti elérhetőséget.

A vasúti szállítás iparvágány kiépítésével vagy az 1 km-re található vasúti rendező pályaudvar igénybevételével lehetséges.

A Kiskunfélegyházi Ipari Park legkönnyebben az M5-ös autópálya Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál Kiskunfélegyháza irányába lehajtva érhető el, az 5. számú főútról (a város központjából) leggyorsabban a Majsai úton keresztül közelíthető meg.

A Daimler csoport Kecskemét déli kapujában épülő Mercedes-Benz gyára az M5-ös autópályán alig 15 perc alatt megközelíthető. Alternatív közúti elérhetőséget az 5. számú főút biztosít.

Térkép


Galéria

Információk

A Kiskunfélegyházi Ipari Park kialakításának célja, hogy a térségben rejlő kiemelkedő adottságok maximális kihasználására építve elősegítse a fejlődőképes vállalkozások letelepedését és a legkedvezőbb körülményeket biztosítsa a hazai és külföldi működő tőke betelepülése számára.

A Kiskunfélegyházi Ipari Park üzemeltetését, az ipari parki szolgáltatásokat a 100%-ban önkormányzati tulajdonban álló Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. biztosítja.

Elérhetőség

Kapcsolattartó:
Dr. Gyuricza Gergő
ügyvezető

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 1.
Tel.: (+36 76) 562-079
Fax: (+36 76) 562-001, (+36 76) 462-252
Mobil: (+36 20) 216-7232

E-mail: gyuricza.gergo@kiskunfelegyhaza.hu
Web: www.kiskunfelegyhaza.hu